Miksi kotiutukseni on hylätty?

Hylätyn kotiutuspyynnön tapauksessa ilmoitamme pelaajalle hylkäämisen syyn sekä seuraavat vaiheet.

Noudatathan seuraavia vaiheita:

• Laita kotiutuspyyntö samalla metodilla, jota olet käyttänyt voitollisessa talletuksessasi. Lisätietoa saat klikkaamalla tästä.
  • Jos sinulta on pyydetty pelitilin vahvistusta, lataathan vaaditut dokumentit, jotta voimme käsitellä kotiutuspyyntösi.
  • Valitse huolellisesti oikea kotiutusmuoto sekä aseta oikeat maksutiedot.
  • Pidä huoli että talletuksesi on kierrätetty vähintään kerran ennen kotiutuspyyntöä.

Mikäli tarvitset apua tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse osoitteesta support@quasargaming.com tai live chatin välityksellä.