Unohdin salasanani

Paina Unohditko salasanasi? –nappia, syötä pelitilillesi rekisteröimäsi sähköpostiosoite ja paina LÄHETÄ. Saat sähköpostiisi salasanan palauttamis-ohjeet.

Käyttäessäsi salasanan palautusta, varmista että:

- valitset salasanan palautukseen sähköpostin, jonka olet saanut viimeisimmäksi (tarkista myös roskapostisi – ensimmäisen pitäisi tulla sähköpostiisi, mutta toinen saattaa mennä roskaposteihin);

- Päivität selaimesi painamalla Ctrl + F5

- Olet huolellinen kun kopioit / liität väliaikaista salasanaa, sillä kopioidessa mukaan voi tulla ylimääräisiä välilyöntejä, jolloin salasana tulkitaan vääräksi.