Miten lähetän asiakirjat?

Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu pelitilillesi
2. Siirry kohtaan Pelitilini
3. Paina Odottaa vahvistusta – vahvista nyt
4. Paina Selaa nappia valitaksesi oikeat tiedostot
5. Valitse tiedostotyyppi
6. Lataa tiedostot käyttämällä +Lisää tiedostoja nappia
7. Paina Lataa kaikki nappia

Välttääksesi pitkittämästä tietojesi todentamista pidä huoli, että tarjoamiesi asiakirjojen kuvat ovat sopivan kokoisia, ja joista vaaditut tiedot näkyvät selkeästi.

Hyväksymme ainoastaan laadukkaita skannattuja kopioita ja / tai kuvia, joko jpg., gif. tai pdf. muodoissa. Yhden tiedoston enimmäiskoko saa olla maksimissaan 1024 KB ja liitteiden yhteiskoko ei saa ylittää 4 MB.

Mikäli todennat osoitteesi maksutositteella tai laskulla, tulee päiväyksen olla viimeisen 6 kuukauden ajalta ja selvästi näkyvissä.