Kun yritän pelata pelejä, ilmestyy musta ruutu

Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin:

• Varmista että sinulla on viimeisin version Adobe Flash Player-sovelluksesta ja päivitä sovellus tarvittaessa. Saat viimeisimmän version täältä.
  • Varmista että Flash Player on aktiivisena ja sivustomme ei estä sitä. Löydät ohjeet asiasta täältä.
  • Pyydämme huomioimaan, että pelit eivät ole pelattavissa laitteilla, jotka eivät tue Flash-liitännäistä.

Mikäli ruutusi on silti musta, otathan kuvankaappauksen tilanteesta ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme support@quasargaming.com osoitteeseen tai live-chattiimme.