Mikä on liitännäinen (plug-in)?

Liitännäinen eli plug-in on sovellus, joka toimii vuorovaikutuksessa verkkoselaimen kanssa parantaen tämän toimintaa lisäominaisuuksilla. Liitännäiset voivat muun muassa sallia verkkoselaimen näyttävän ylimääräistä sisältöä, jota sen ei alun perin ole suunniteltu näyttävän.

Voidaksesi pelata Quasar Gamingin pelejä, sinun tulee asentaa Adobe Flash Player.

Noudatathan sivuillamme olevia ohjeita Miten voin aktivoida Flash-liitännäisen selaimessani? varmistaaksesi liitännäisen toimivuuden.