Glömde mitt lösenord

Klicka på Glömt ditt lösenord? Fyll i den e-postadress som du registrerade kontot med, klicka på SKICKA. Du kommer att få ett e-postmeddelande med förfarandet för återställning av lösenord.

När du använder återställning av lösenord, kontrollera:

- att du använder det e-postmeddelande för återställning som skickades till dig senaste (kolla också spam - ett första lösenord kan ha levererats till din inbox och det andra levererats som spam);

- att du uppdaterar din webbläsare genom att trycka Ctrl+F5;

- du är försiktig med att kopiera/klistra in tillfälliga lösenord, då den kopierade texten kan ha eftersläpande mellanslag som identifieras som felaktigt lösenord.