Varför kan jag inte spela med min insättning?

För att börja spela med din insättning behöver du bara välja ditt favoritspel och gå in i sloten, beloppet kommer att dyka upp automatiskt i spelet.

Om du har tillgångar men spelsaldot är 0,00 euro kontrollerar du din Budgetar -sida för att se om några begränsningar är satta.

Om du har tillgångar och inte har satt upp några begränsningar men inte kan börja spela - kontakta vårt supportteam och skicka skärmbilden med felmeddelandet om ett sådant finns.