Hur laddar jag upp dokument?

Du behöver utföra följande steg:

1. Logga in på ditt spelarkonto
2. Gå till Mitt konto
3. Klicka på Avvaktar verifiering, verifiera nu
4. Klicka Bläddra för att välja filer
5. Välj dokumenttyp
6. Ladda upp kopiorna genom att använda +Lägg till filer-knappen
7. Klicka på överför alla -knappen

För att undvika förseningar i verifiering, försäkra dig om att du tillhandahåller bilder i korrekt storlek med alla detaljer klart synliga.

Vi accepterar bara skannade kopior eller/och fotobilder av god kvalitet i .jpg, .gif, .pdf 1024 KB-format med en maximal filstorlek på 1 024 KB och en maxstorlek för det bifogade materialet på totalt 4 MB.

Bilden av identifikationsdokumentet ska visa dokumentets alla fyra hörn.

Om du bekräftar din hemadress med ett kvitto eller en räkning ska utfärdandedatum vara inom de senaste 6 månaderna och synligt i dokumentet.