Hur verifierar jag mina uppgifter?

Av säkerhetsskäl och i enlighet med våra villkor för valideringsförfarandet, ber vi dig vänligen att skicka in följande dokument:

- en kopia av en myndighetsutfärdad legitimation (id-kort, pass eller körkort);

- ett aktuellt bevis på din registrerade hemadress.

Detta förfarande gör det möjligt för oss att på ett säkert sätt autentisera aktiviteten på vår webbplats och skydda våra kunders intressen.

Vi föreslår att du läser igenom vår Sekretesspolicy för ytterligare information.

För att undvika förseningar i verifiering, försäkra dig om att du tillhandahåller bilder i korrekt storlek med alla detaljer klart synliga.

Vi accepterar bara skannade kopior eller/och fotobilder av god kvalitet i .jpg, .gif, .pdf 1 024 KB-format med en maximal filstorlek på 1 024 KB och en maxstorlek för det bifogade materialet på totalt 4 MB.

Bilden av identifikationsdokumentet ska visa dokumentets alla fyra hörn.

Om du bekräftar din hemadress med ett kvitto eller en räkning ska utfärdandedatum vara inom de senaste 6 månaderna och synligt i dokumentet.