Jag låste mitt konto. Hur får jag mitt saldo?

Var vänlig skicka din utbetalningsbegäran till support@quasargaming.com.

Vi för över dina tillgångar till betalningsmetoderna du använde för insättning.

Om din insättningsmetod inte erbjuder återförande av utbetalningar på samma sätt (Mastercard, Paysafecard, Sofort, Giropay, förbetalda kort), var vänlig lämna dina fullständiga bankkontouppgifter (kontoinnehavares namn, IBAN och BIC-kod) för en banköverföring