VIKTIGT: Verifiering av adress

Efter de senaste ändringarna som genomförts av Malta Gaming Authority (MGA) är vi skyldiga att verifiera alla våra spelare i enlighet med lagen. Om ditt konto har verifierats tidigare med en identitetshandling ber vi dig att lämna in ett separat adressbevis.

Det är viktigt att komma ihåg att fram tills kontot har verifierats kommer du inte längre vara berättigad till våra kampanjer fredagsbonus eller söndags-cashback.

Följande dokument accepteras:

Bevis på adress – kontoutdrag

Det enklaste sättet att verifiera din adress är att förse oss med ett kontoutdrag som tydligt anger ditt fullständiga namn, bankuppgifter, bankens logotyp samt ett nyligt datum. Notera att om du väljer att verifiera din adress med andra medel kan ett kontoutdrag fortfarande komma att begäras i framtiden på grund av juridiska krav.

Bevis på adress – elräkning

Bevis på adress – telefonräkning

Bevis på adress kan omfatta alla dokument som bär ditt fullständiga namn, nuvarande adress samt ett datum som är mindre än sex (6) månader gammalt från dagen du skickar in beviset. Känslig information såsom saldon kan strykas över.

Tillåtna filformat är PDF, JPEG, PNG. Max. filstorlek är 2 MB.

Skicka alla dina dokument till kyc@QuasarGaming.com så fort som möjligt för att undvika onödiga problem.